COACHING

Ken je dat? Jouw kind doet het super, laat zeer gewenst sociaal gedrag zien en haalt mooie cijfers. Geen leerkracht die klaagt. Eenmaal thuis daarentegen is jouw kind oververmoeid, wordt boos om het minste of geringste of is heel erg verdrietig. Als je dat op school vertelt dan word je raar aangekeken, of het antwoord is dat het wel fijn is dat je kind thuis de ware emoties durft te laten zien. Misschien, maar begrijpen waarom de oververmoeid, woede of verdriet er is dat is toch veel waardevoller? Waar komt die overprikkeling vandaan en hoe kun je als ouder jouw kind daarbij ondersteunen. En hoe fijn is het dat je kind op een gezonde manier met zijn/haar emoties om kan gaan! Dat is iets wat elke ouder zijn kind toewenst! Als jij/jullie het echt even niet meer weten, is het een hele dappere stap om daar hulp bij te zoeken.

Samen gaan we aan de slag om te ontdekken wat kan helpen om het begrip weer terug te vinden en om op een gezonde manier met bepaalde emoties en grenzen om te gaan. Beestkracht biedt dus niet een oplossing, maar begeleidt in het proces van zowel kind als ouders. Want Beestkracht gelooft dat de kracht in iedereen zit!

Nadat er door jullie contact is opgenomen met mij en coaching helpend kan zijn, kunnen we een kennismakingsgesprek plannen.

Tijdens dat gesprek kijken we samen naar wat er speelt en wat jullie wensen zijn.

Om verder te kunnen komen moet er als eerste natuurlijk een klik zijn.

Besluiten jullie om verder te gaan met een coachingstraject dan kan het zijn dat ik jullie ga coachen om je kind weer een stapje dichter bij het geluk zien te krijgen of dat ik jullie én jullie kind (vanaf 9 jaar!) ga coachen om dat voor elkaar te krijgen. Bij pubers kan het soms handig zijn om kind alleen te begeleiden in zijn/haar levensles.

Ik coach jullie in jullie eigen proces, jullie zijn en blijven de leiders daarin.

De natuur en dieren zijn voor mij rustgevend, maar geven mij tegelijktertijd ook energie.Omdat dit voor mij veel betekent en omdat ik denk dat dat voor meer mensen geldt, maak ik de combinatie van coachen, dieren en natuur.Met behulp van de dieren en de natuur gaan we op zoek naar vragen, antwoorden (wat willen jullie bereiken) en gaan we lekker aan de slag om jullie doel te bereiken.

Iedereen heeft zo zijn eigen krachten en jullie gaan die inzetten (of misschien nog ontdekken), zodat iedereen in het gezin weer gelukkig wordt of geluk ziet.

Naast de natuur en de dieren, kunnen we natuurlijk ook binnen aan de slag. Dat is maar net wat op dat moment het beste aansluit.Soms zegt een creatieve opdracht op dat moment net wat meer.Of voelt één (of meerdere) perso(o)n(en) van het gezin zich daar net wat prettiger bij.

TARIEVEN

Kennismakingsgesprek

€45

Coachingsessie

€63

Zijn er nog onduidelijkheden of wil je graag nog wat vragen voordat je het kennismakingsgepsrek in gaat.

Dat kan natuurlijk altijd en geheel kosteloos.

Daarnaast is het wel fijn om even te ontdekken of ik de juiste persoon ben om jullie te coachen!

Voordat we het traject ingaan is het voor mij van belang dat beide ouders toestemming geven om te starten met de coaching.

In overleg is meer mogelijk. Zo kan ik waar nodig contact leggen met school, kunnen jullie mailen/bellen/appen als jullie dat fijn vinden en is contact met andere professionals nodig dan is dit ook mogelijk. Dit gaat uiteraard nooit zonder toestemming!  

 

Annulering 

Kan een afspraak niet doorgaan?

Dan is een belletje of appje 24 uur van te voren genoeg om af te zeggen.

Doen jullie dit later dan 24 uur van te voren, dan ben ik genoodzaakt om de kosten van de gemaakt afspraak in rekening te brengen.

 

Vergoedingen

Helaas wordt kindercoaching over het algemeen niet vergoed door de zorgverzekeraars. Mocht je daar toch nog vragen over hebben, kunt u beter contact opnemen met jouw verzekeraar.

Wanneer je kind recht heeft op een PGB (Persoons Gebonden Budget) dan kan het zijn dat de coaching vanuit dit budget betaald kan worden. Voor meer informatie kun je dan het beste bij het loket van de gemeente zijn.

 

Is het financieel lastig en heb je toch graag mijn hulp. Neem even contact op!