Karin19

KARIN DE JONG

Ik ben een enthousiaste creatieve aanpakker! Mijn naam is Karin de Jong (1992) en woon op een prachtige plek in Oldeholtpade. Heerlijk tussen de weilanden, waar de schapen van mijn vriend rondlopen. Het hele jaar door mag ik dus genieten van een prachtig uitzicht.

Ik ben een afgestudeerd juf en heb wat jaren voor een vaste groep gestaan of langere tijd ingevallen. Veel geleerd, maar ik wilde meer! Namelijk: naar de ander kunnen luisteren en met de ander aan de slag gaan wat zij willen. Echt de tijd hebben voor de ander en op zoek gaan naar hun talent. Daarnaast wilde ik ook het liefste buiten bezig zijn en/of mijn creativiteit kwijt kunnen. Na wat onderzoek kwam ik een opleiding tot kindercoach tegen en dit voelde eigenlijk meteen goed. Ik heb mij op dat moment meteen aangemeld, al wist ik toen nog niet wat ik daar precies mee zou gaan doen.

Ik heb mogen werken aan mezelf en ik weet nu uiteraard hoe ik kinderen en ouders kan coachen met hun vragen of levenslessen. Het voelde alsof alles puzzelstukjes op z’n plek vielen. Ik wilde een eigen praktijk! Waar klasgenootjes op zoek gingen naar hun specialisme. Was deze voor mij wel meteen duidelijk. Ik wilde én moest de boerderij inzetten. En zo is ook de naam Beestkracht tot stand gekomen.

Er zijn verschillende dieren die helpen bij het coachen. En elk dier heeft zijn/haar eigen verhaal en kwaliteiten. Het is maar net wat bij de situatie past.

Bibi & Boef (de konijnen)

Henkie, Pietertje & donder (de schapen)

Camille, Vannessa & Harrie (de pony’s)

Daarnaast maak ik gebruik van de omgeving en heb ik een mooie praktijk aan huis.

Natuurlijk kan ook ik mij blijven ontwikkelen en ga regelmatig naar een training of bijeenkomst. Ik weet veel m.b.t. de sociaal-emotionele ontwikkeling van een kind en kan door mijn ervaring als juf ook helpen bij de cognitieve ontwikkeling. Naast mijn praktijk ben ik nog werkzaam in het onderwijs en ben daarnaast nog jongerenwerker. Ik werk daarom ook met kinderen&pubers van ongeveer negen tot en met ongeveer achttien jaar. Vóór negen jaar, werk ik voornamelijk met de ouders alleen.

 

Wel ben ik natuurlijk nooit uitgeleerd. Ik volg daarom ook regelmatig scholing om mijzelf te ontwikkelen. Houd voor nieuw aanbod de site en mijn socials in de gaten. Je mag mij natuurlijk ook altijd benaderen als je vragen of ideeën hebt!

Mail naar [email protected] of bel/app 0616092837.

 

DIENSTEN

COACHING

HUISWERKCOACHING

ALLES IN DE MACHT MET BEESTKRACHT

WANDELEN

SPEEL- EN ONTMOETMIDDAG

workshop 'ik ben 9'
voor ouders en kinderen

ouderavonden

workshop 'Krachtdieren'