Karin19

KARIN DE JONG

Ik ben een enthousiaste creatieve aanpakker! Mijn naam is Karin de Jong (1992) en woon op een prachtige plek in Oldeholtpade. Lekker tussen de weilanden waar de schapen van mijn vriend rondlopen. Het hele jaar door mag ik dus genieten van een prachtig uitzicht. Ik ben een afgestudeerd juf en heb wat jaren voor een vaste groep gestaan of langere tijd ingevallen. Erg leuk, maar ik miste wat. Wat ik miste kwam ik achter tijdens een loopbaantraject. Namelijk: naar de ander kunnen luisteren en met de ander aan de slag gaan wat zij willen, daarnaast ook buiten bezig zijn en mijn creativiteit kwijt kunnen. Na wat onderzoek ben ik toen de opleiding kindercoach gaan doen en ben begonnen als jongerenwerker. Ondertussen mag ik mij kindercoach noemen en mag dan ook eindelijk lekker aan de slag! Nu kan ik alles wat ik leuk en interessant vind combineren en hoop dat ik dat anderen ook mee mag geven.

DIENSTEN

COACHING

HUISWERKCOACHING

ALLES IN DE MACHT MET BEESTKRACHT

WANDELEN

SPEEL- EN ONTMOETMIDDAG

Contact

Telefoon: 06 16092837
Email : karin@beestkracht.nl
KvK: 74088440
BTW: opvraagbaar
Vinkegavaartweg 2
8474EB Oldeholtpade